Stage bij DUIC: Utrecht leeft

Vanuit het Stadskantoor zie ik Utrecht langzaam ontdooien onder een felle zon en heldere hemel. Misschien kan ik mijn huis zien, denk ik, maar dat gaat niet zonder verrekijker. Ik ben op verdieping ergens-in-de-twintig voor de perspresentatie van de Ruimtelijke Strategie Utrecht, door wethouder Klaas Verschuure. Een bijzonder uitgebreid plan voor de toekomst van Utrecht, een ‘unicum’ vindt de wethouder zelfs. Ik schrijf een artikel over de ‘Utrechtse barcode’, het deel dat mij persoonlijk het meeste aanspreekt.

Lees het artikel hier:

Dit verhaal schreef ik voor De Utrechtse Internet Courant, mijn stageplek van september 2020 tot februari 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.