Stage bij DUIC: terugblik vs. street view

Het lijkt wel alsof Utrecht altijd voor de helft in de steigers staat. Of ligt het aan mij? Terwijl ik nog bijkom van alle sociale verplichtingen tijdens de feestdagen, verzin ik dat het wel interessant is om eens te zien hoeveel de stad nou écht verandert. Ik duik in Het Utrechts Archief en Google Maps, en leg het ‘toen’ en ‘nu’ van verschillende plekken naast elkaar.

Leest het artikel hier:

Dit verhaal schreef ik voor De Utrechtse Internet Courant, mijn stageplek van september 2020 tot februari 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.