Stage bij DUIC: ‘riooljournalistiek’

Het is de zomer van 2020. Ik begin bijna aan mijn vierde jaar aan de School voor Journalistiek in Utrecht en ik zoek een stage. Ik kom terecht bij DUIC. Ik val voor de kleinere redactie, de lokale journalistiek en de vrijheid die ik vanaf week 1 al krijg. Dat levert meteen in die eerste week een leuk artikel op. ‘Riooljournalistiek’, noemt een bekende het, maar wel een soort waar ik erg blij van word.

Lees het artikel hier:

Dit verhaal schreef ik voor De Utrechtse Internet Courant, mijn stageplek van september 2020 tot februari 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.